Grydestegt oksebov med rodfrugter

Det er Ã¥rets anden sidste dag. Ã…ret i Ã¥r slutter med stegt lever som det startede – eller skal vi mon fejre nytÃ¥r med lidt andet kødret end stegt lever?

Til aften skulle vi have en grydestegt oksebov. Det er en af de retter, som bare skal passe sig selv i ovnen. Noomi og jeg kunne altså handle de sidste varer ind mens retten passede sig selv. Det var kun Noomi og jeg, der skulle spise herhjemme. Derfor erstattede jeg øl med bouillon, da hun ikke har været så glad for smagen, de andre gange, vi har brugt øl. Noomi var til aften mest glad for kødet og sovsen. Kødet var fantastisk mørt. Det nåede også at få omkring to timer, før vi var klar til at spise. Vi fik ikke kogt kartofler, men havde købt et dejligt brød med hjem, som kunne suge den dejlige sovs. Først da vi sad ved bordet, gik det op for mig at avocadoerne til salaten stadig lå på køkkenbordet. Mon ikke avokadosalat kunne være god nytårsdag. Måske vi blot skulle lave guacemole til nachos i morgenaften. Dem kan vi eventuelt nyde, mens vi hilser på hendes majestæt dronning Margrethe.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


ni + 3 =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>