Vegetarcurry

Jeg skulle have bagt naanbrød til retten i dag. Det nÃ¥ede jeg ikke. Vi spiste lunede gulerodsboller fra i lørdags til retten. Elsker ellers naanbrød. Heldigvis har jeg snart et helt nyt Ã¥r, hvor jeg kan boltre mig i madlavningens kunst uden at være “dikteret” af, hvad og hvornÃ¥r.

Carryretten var bestemt velsmagende. Jeg serverede revet kokosmel og rosiner i skåle ved siden af, da jeg mente, det kunne gøre retten vel.

Retten er enkel at lave. Alle grøntsager, gulerødder, løg, porrer, selleri og bladselleri samt æbler skulle skæres i grove tern. De blev så svitset i en gryde med olie, hvidløg og karry et par minutter, hvorefter vand og æbleeddike blev tilsat. Efter at have dampet godt fem minutter blev der hældt piskefløde ved, som nu kogte ind til retten tyknede. Ingefær, citronskal og -saft samt salt og peber blev tilsat, og retten var nu klar til servering.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


seks − = 4

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>