Nudelsalat med kylling blot stir fried

Hm, hvad har hun nu fundet på at titel til lørdagens middag, hvor hun skulle have lavet sukkersaltet torsk. Tja, jeg havde en del kalkun til overs, og da jeg ikke kunne finde en kalkungryde i Almanakken, måtte jeg improvisere. Tirsdag i uge to lavede jeg en nudelsalat med kold kylling, jordnødder, lime og soja. Til aften stegte jeg kalkun rester i min wok, hvor i jeg tilsatte rester af min grønkålssalat med gulerødder (fignerne fiskede jeg fra). En god portion opblødte ægnudler blev nu tilsat, og fik lov til at stege med. Jeg er godt klar over at retten i uge 2 var en salat, og at den ikke blev stir fried. Jeg blev blot inspireret af denne ret, da jeg tilberedte vores aftensmad til aften. Jeg elsker at anvende rester på en god og alternativ måde.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


ni − 1 =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>