Bøf a la mode

Slagteren fandt et rigtigt dejligt stykke kød til mig i søndags, som kom i en lage af rødvin, løg, gulerødder og skønne krydderier. Der lå den så i køleskabet et døgns tid, før den blev stegt i ovnen med baconskiver krydret med allehånde, peber og timian omkring sig. Grønsagerne blev lagt ned omkring kødet og lagen fik et opkog, og blev hældt ved kødet. Kødet stod nu 1½ time ved lav varme i ovnen. Sovsen blev kogt op mens kødet trak og så var det blot at servere kartofler hertil.

Bestemt en dejlig kulinarisk start på ugen.

Der står også risengrød til dagen i dag. Meyer skriver han gerne spiser risengrød til morgenmad eller dessert og ikke til aftensmad. Hos os kan vi godt finde på at spise risengrød til aften, det vil vi blandt andet gøre i morgen, hvor vi afprøver Meyers opskrift. Jeg skal nemlig gøre klar til ris a la mande til onsdag.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


× fem = 10

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>