Braiserede svinekæber med sprød rosenkålssalat med appelsin

Jeg har byttet om på torsdag og fredag, da Jesper ikke er hjemme i morgen aften. Sidst vi fik svinekæber, var han heller ikke hjemme. Og de er faktisk værd at smage.

Kæberne skulle braiseres i øl. I går trak jeg rødvin op til ragouten. Jeg valgte at sige, at mine svinekæber ville blive underskønne braiseret i rødvin. Og de blev både møre og smagfulde.

Jesper og Johannes ville nok have sat pris på, om jeg havde lavet kartoffelmos frem for rosenkålssalaten.  Jesper kunne dog godt se, at salaten var mere spændende. Og det var den klart. Johannes mener i det hele taget, at jeg er en smule semi vegetar.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


tre × = 6

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>