Braiseret kalveskank med persillerodsmos og drys af krydderurter og muskatnød

Jeg bad om kalveskank og fik osso buco, det skulle være det samme. Osso buco betyder vist knoglens hul og hentyder til det hul som er midt i benet, der hvor marven sidder.

Skankene blev vendt i mel og krydret med salt/ peber, hvorefter det blev brunet. Grønsager blev skællet og skåret i store tern i men, skankene brunede. De blev så tilsat og fik lov til at brune med. Øl, cidereddike blev tilsat og givet et opkog før den sorte gryde kom ind i ovnen. Nu kunne vi så tage i Ilva for at hente skabe. Jeg elsker simremad i ovnen.

Hjemme igen skulle jeg blot koge persillerødderne og lave dem til en blød mos. Nem og billig fredags middag.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


to × = 16

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>