Gule ærter med persille og peberrod

Under tip står der at gammeldags gule ærter er pakket med pølser og sul, men at man sagtens kan lave den i en vegetarisk udgave. Man skal blot undlade sul og pølser.

I dagens variation af gule ærte undlod vi blot sulen, men på ingen måde ville vi gå glip af kålpølserne. Pølserne duftede da også så godt, at Noomi ind i mellem måtte ud og indhalere den skønne duft i køkkenet.

Gule ærter var noget, jeg som barn vrængede næse af. Det har jeg ikke fortalt mine børn, som spiste pænt af denne gamle danske klassiske søbemad.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


+ tre = 12

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>