Mørbradbøffer med bløde løg og bagte persillerødder med salsa af savojkål og mandler

Min stavblender klarer mange ting – da jeg igen har glemt min lille skønne multihakker i sommerhuset. Stavblenderen kan ogsÃ¥ lave salsa af hvidkÃ¥l (havde en rest som jeg brugte, frem for at købe et stort savojkÃ¥l), persille, rapsolie, løg æbleeddike, mandler salt/peber og honning. Denne salsa er meget frisk og skal helt klart laves igen.

Mørbradbøfferne smagte som mørbradbøffer, der var ikke noget nyt over dem ej heller omkring de bløde løg – udover man aldrig kan stege for mange løg…

Jeg holder meget af ovnbagte rødder, jeg er nok også lidt af en rod selv. Persillerødderne blev fine bagt med hakket timian. Faktisk et helt skønt og nemt måltid.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


4 × syv =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>