Jordskokkesuppe med purløg og chorizo samt nybagte kastanjeboller uden kastanjer

Løg, jordskokker og hvidløg blev sauteret i en gryde. Da jeg ikke er hundrede procent dus med smagen af jordskokker, supplerede jeg suppen med et par gode kartofler, som blev sauteret med, inden der blev hældt hønsebouillon over. Suppen kogte vel omkring 25 min, før den blev blended med blenderstaven og smagt til med salt, peber og cidereddike.

Mens suppen kogte, blev chorizien skåret i små tern og stegt sprøde på en pande. De blev serveret som drys til suppen.

Bollerne blev færdige, da vi havde spist de første mundfulde suppe. De var i den grad nybagte. Når jeg i overskriften skrev at det var kastanjeboller uden kastanjer, er det fordi Meyer skriver man kan variere fyldet. I dag var det ligesom sidst tranebær, jeg havde tilsat. De var egentlig ikke tænkt på, som tilbehør til suppen, men til aftenkaffen

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


− en = 0

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>