Stegt agerhøne med blød græskarmos og svampe

Jeg havde et par skovduer i fryseren og da børnene ikke mente de ville være særlige sultne til aften stegte jeg dem som havde det været agerhøns, de fik blot ikke så længe i ovnen som agerhøns skulle have haft.

Jeg er vild med den gyldne farve græskarmosen fik. Næsten halv kartofler og halv butternut squash most til mos. UHM!

De blandede vilde svampe vendte jeg i den sorte gryde, som skovduerne var forstegt i. De fik et drys persille, salt og peber inden serveringen og smagte skønt.

Da skovduerne mÃ¥ regnes for vildt fik vi resten af gÃ¥rsdagens waldorfsalat og rødbederÃ¥kosten fra i gÃ¥r. Det blev til et vældigt mÃ¥ltid – uden den store arbejdsindsats.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


+ tre = 8

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>