Grydestegt vildand med jordskokker, æbler, rødbederåkost og waldorfsalat

HvornÃ¥r mon jeg fÃ¥r lært at læse opskriften helt igennem inden jeg køber ind, og tænker middag. Opskriften lyder pÃ¥ vildand. To dage før juleaftensdag kom Noomi hjem med en frossen and, som hun havde vundet i banko. Anden har ligget i vores fryser siden, og da jeg læste andesteg, tog jeg Noomi’s and ud af fryseren. Efter at have søgt rundt pÃ¥ nettet, forstod jeg at vildand og landand er væsentlige forskellige i størrelse.

Noomi’s blev derfor gjort klar. For at fÃ¥ lidt af opskriftens smag ind over landanden, fyldte jeg anden med jordskokker og æbler. Anden kom jeg i en stegepose og sÃ¥ stod den ellers i ovnen 3½ time.

Som tilbehør blev der serveret rødbederåkost. Let og skønt tilbehør til andestegen. Nu er jeg også stærk fortaler for rødbeder. Waldorfsalaten var yderst frisk og ikke så fed, som jeg ellers ofte har fået til serveret.

Alle var enige om at weekenden startede godt ud.

Kastanjeboller

Jeg havde fri for arbejde i dag og bagte kastanjeboller med tranebær i stedet for kastanjer, til børnene kom hjem. Selv om børnene er blevet store, holder jeg meget af hyggestunderne om eftermiddagen, når de kommer hjem. Bollerne blev skønne og var bare ideelle som velkommen hjem boller!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


8 × fire =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>