Tagliatelle med pesto og kartoffel

Kartoffel, pasta og pesto – da jeg læste opskriften i gennem, mÃ¥tte jeg læse den mindst én gang mere. Kunne det jeg læste, nu ogsÃ¥ være rigtigt! Ganske rigtigt. Jeg startede jeg ud med at bage kartofler i ovnen. De skulle siden skæres ud, sÃ¥ kartoffel”indmaden” kunne skrabes ud”.  Mens kartoflerne bagte var der rigelig tid til at lave pesto. Da jeg havde glemt min lille multihakker i sommerhuset, klarede jeg den med en stavblender. Det er altsÃ¥ fantastisk, hvad man kan bruge en stavblender til. PÃ¥ nogle omrÃ¥der er jeg en smule fedtforskrækket, og synes bestemt det var for meget med 1 dl olivenolie. Jeg tilsatte derfor lidt olie og spædede den lidt op med kogt vand, og den var fin. Pastaen blev kogt og retten skulle efter Almanakken serveres portionsanrettet. Da jeg var i tvivl om mine børns syn pÃ¥ blandingen af kartoffel, pasta og pesto, valgte jeg at lade dem om at blande selv. Vi synes alle at det smagte okay – men det var noget tørt! Kan det mon skyldes mangel pÃ¥ olivenolie???

I øvrigt havde jeg en pakke bacon i køleskabet, som jeg ristede sammen med et par pølser. Disse skønne sager blev serveret som den topping, der ikke var omtalt i opskriften.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


8 × = tres fire

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>