Svinemørbrad med kapers og rosmarinkartofler

I følge Almanakken skulle jeg have lavet grydestegt vildand. Da der er mere tid til lave og spise and fredag, har jeg byttet rundt på menuen, hvorfor det blev svinemørbrad til aften.

Mørbraden blev brunet i stegegryden og stegt færdig i ovnen 14 minutter ved 160 grader. Den blev lækker saftig i forhold til, hvis den var stegt færdig i gryden.

Rosmarinkartoflerne fik jeg ikke sprøde i gryden selv om jeg stegte kartoflerne af to omgange. De fik derfor lov til at komme i ovnen ved lidt højere grader, hvilket gav det sidste pift.

De sidste dage har jeg savnet en lille salat. Jeg kunne naturligvis blot have lavet en salat, men det er blot blevet til gulerodsstave, hvilket alle i familien holder rigtig meget af.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


fem − = 1

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>