Karbonader med brasede kartofler gulerødder og agurker

Titlen pÃ¥ retten er ikke helt som der stÃ¥r i Almanakken – og heller ikke til i dag. Jeg rejser til Tanzania i morgen og børnene fik lov til at vælge, hvad jeg skulle lave til aften. De valgte karbonader frem for stegt sild. Kartoflerne skulle spises, og de glaserede gulerødder og perleløg ville jeg have skulle spise alene, idet det ikke er for mine børn. AltsÃ¥ blev det en enkel spise til aften.

Karbonaderne er bare fortsat så forskellig fra, hvad jeg er vandt til. Der kom udblødt brød i farsen, 50 g moset kartoffel og naturligvis krydderier. I min familie har vi blot formet farsen og vendt de enkelte karbonader i æg og rasp. Vi kunne godt lide resultatet, det er bare så sjovt så forskellig opfattelse, man kan have af en ret.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


3 × ni =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>