Bankekød med rodfrugtmos

Når vi som børn besøgte min mormor alene, måtte vi altid bestille en middagsret. Når jeg bad min mormor om at lave kærnemælksuppe, fortalte hun altid, at min ene bror altid bestilte bankekød. Om jeg nu var sikker på, at det var kærnemælksuppe jeg ville have. Hun ville så nødigt forskelsbehandle os. For mig var der bare ingen, som kunne lave kærnemælksuppe som mormor. Og for min bror bankekød. Jeg burde have inviteret ham til at smage Meyers udgave af bankekød, så han kunne have sammenlignet.

Jeg tror min mormor ville have fulgt Meyers opskrift til dels. Hun ville blot hverken have brugt æbleeddike eller æblecider. Jeg havde ikke cider, så jeg brugte æblejuice i stedet, og jeg synes faktisk det blev en dejlig gang bankekød. Jeg havde blot fået saltet for sparsomt, det kunne saltbøssen råde bod på ved bordet. Jeg jævnede retten med lidt maizena, så den havde en dejlig konsisten.

Min rodfrugtmos kom til at bestå af kartofler, gulerødder og persillerødder. Lækkert.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


− to = 5

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>