Grønne linser med pølse og pancetta

Det er ikke så tit vi får linser, men hver gang jeg laver en linseret tænker jeg altid, det må vi lave lidt oftere.

Pancetta er ikke nem at skaffe. Denne gang har jeg dog fundet det i Føtex. Til gengæld kunne jeg ikke finde salciccia pølser og tænkte, at jeg ville forsøge mig med chorizo pølser. Da jeg ikke er klar over, hvordan retten ville have smagt med salciccia pølser, kan jeg blot sige, at det kan gå an med chorizo pølser.

Bladselleri, gulerødder og løg i tern kom i en gryde og sauterede sammen med pancetta i tern, olivenolie og hele fed hvidløg og rosmarinkviste. Linser og pølser blev tilsat og sauterede med yderligere et minut. Nu skulle der tilsættes hvidvin. Jeg valgte i stedet at tilsætte bouillon, så det dækkede og krydrede med havsalt og peber. Retten kogte lidt mere end ½ time. Undervejs holdt jeg øje med, at retten ikke kogte tør.

Desværre fik jeg ikke bagt brød til retten, så vi måtte tage til takke med et købt flutes. Det smagte nu også rigtig fint.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Grønne linser med pølse og pancetta

  1. Pingback: propylphenidate powder

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


fire + = 9

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>