Farserede porrer

Vi skulle have haft bankebøf, men det kunne slagteren ikke klare i dag. Derfor blev det til farserede porrer. En ret som jeg lavede første gang, da jeg havde husgerning i syvende klasse. Der er løbet meget vand i Ã¥en siden da… men farserede porrer er nu en gang farserede porrer – og tak for det!

Porrerne fik lov til at koge i letsaltet vand mens brød til farsen stod i blød i mælk. Mens porrerne dryppede af i et dørslag blev farsen blandet godt sammen med æg, udblødt brød, mælk, salt og peber. Nu skulle der drysses rasp pÃ¥ et bagepapir. Det blev til rugmel i mangel pÃ¥ bedre. En god spiseskefuld fars blev lagt pÃ¥ papiret sÃ¥ den fyldte godt 8×8 cm. En porre blev placeret herpÃ¥ og rullet til en pølse ved hjælp af bagepapiret. De farserede porrer blev stegt pÃ¥ panden til de var gennemstegte.

Herligheden blev serveret med krydret kartoffel crip fra chef de pomme. En kartoffel vi ikke har fået, siden vi/jeg gik over til Almanakken. Børnene var lykkelige!!!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


3 − to =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>