Mysliboller/ kalveschnitzler med spegeskinke mm

Uuhm jeg vågnede op til morgen, og skulle blot forme dejen til boller, og så vente til de havde efterhævet. Ja, vores morgenmad bestod af koldhævede boller. Det vil sige, jeg allerede i aftes var i gang med at lave dej. Normalt når jeg har lavet denne slags boller er dejen lettere fugtig, og har ikke været til at ælte. I almanakken stod at dejen skulle æltes og ikke være klistret. Jeg var i syv sind, da dejen i så fald krævede noget ekstra mel.

I dag var jeg så spændt på at se om mine boller ville blive til kanonkugler, idet jeg i hvert fald tilsatte 100 g ekstra mel i går. Efter de havde efterhævet og bagt, viste resultatet at være ok. De var smagfulde, og med en halv portion fedtreducerede kanelsnurrer kunne jeg såmænd godt være bekendt at byde min bror på morgenmad.

I dag har Noomi og jeg her foruden været i gang med at prøveteste et par opskrifter for bladet Spis Bedre. Det blev til marciangrise af hjemmelavet marcipan og kyllingefrikadeller med julekål og soyasauce. Da det er udenfor Meyerregi, vil jeg ikke skrive mere herom i denne blog. Ikke andet end det har været en udfordrende opgave at lave marcipangrisene.

I aftes fik jeg ikke blogget. Vi lavede kalveschnitzler med spegeskinke og hvedeotto med porrer og gedeost. Det var klart kalveschnitzlerne der vandt førstepræmie. De var til gengæld også super lækre.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


tre + = 10

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>