Svampebouillon med timian og sherry samt perlebygsalat med æble og hamburgerryg

Det er lige før jeg tror, det var den bedste svampebouillon/suppe jeg til dato har smagt. Svampene fik lov til at afgive rigtig god smag til bouillonen – og sÃ¥ var den nem at lave. Svampene blev sauteret sammen med løg, hvidløg og timian. Salt og peber blev tilsat sammenmed lidt sherry før hønsebouillonen blev hældt over. Herligheden simrede 10-15 minutter, hvorefter den bare var klar til servering.

Perlebygsalaten var ligeledes let at gÃ¥ til, bortset fra jeg ikke kunne skaffe glaskÃ¥l. Da kornene havde trukket 5-10 minutter efter endt kogetid, blandede jeg salt, peber, æbleeddike, olie og honning sammen med kornene. Jeg er godt klar over at gulerødder pÃ¥ ingen mÃ¥der minder om glaskÃ¥l, dog skar jeg et par gulerødder ud i tynde skiver som blev tilsat sammen med æbleskiver da tid var i følge opskriften. Det fungerede rigtig fint i min smag. Jeg kogte en dejlig hamburgerryg til perlebygsalaten. Børnene mente klart, hamburgerryggen var vinderen til aften frem for salaten – men Johannes var nu ogsÃ¥ begejstret for svampebouillonen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


syv + = 15

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>