Bagte svampe med cider og hvidløg og wienerschnitzler

Så kom jeg til slagteren og fik fat i mine schnitzler. Hvor blev de bare møre. Perfekt. I stedet for de råstegte kartofler, brasede jeg den bøtte kogte kartofler, som vi havde i køleskabet. De bagte svampe var dejlig krydrede, men ellers synes jeg ikke, der er så meget mere at sige om dem.

Jeg kan altsÃ¥ ikke lade være med at skrive, at wienerschnitzel altid minder mig om dengang, jeg serverede pÃ¥ hotel. En af mine kolleger var blevet lækkersulten, og spurgte kokken, om ikke han ville lave lidt lækkert til hende. Op  med mad-elevatoren kom et fad med en nydelig arrangeret wienerschnitzel med citron, ansjos, kapers og peberrod samt pommes frites. Spørg lige, om vi misundte hende for hendes uforskammede mod til at flirte med kokken. Kollegaen satte kniven i schnitzlen, den var lidt sej – det var en panneret karklud:-)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


+ tre = 12

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>