Grillet svinekotelet med nudelsalat med koriander, melon og chilli

Glemte at blogge i går, hvor menuen stod på grillet svinekotelet. Den er der ikke så meget at skrive om. Derimod var nudelsalaten spændende. I opskriften står de at ægnudlerne skulle overhældes med koldt vand. På emballagen til ægnudlerne stod der, at de skulle koge nogle minutter. Jeg lagde en smule i blød, men syntes ikke de blev bløde. Derfor kogte jeg resten op, som jeg plejer, og fik nudlerne, som jeg ønskede dem!

Da nudlerne var dryppet af blev der tilsat sesam, finthakket chilli, honning, soja, olivenolie, persille (i stedet for koriander), og limesaft. En herlig frisk salat som bestemt vil passe til midt på sommeren.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


1 × = syv

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>