Forloren hare med gulerødder bagt med æblemost, eddike og røget flæsk og tyttebærsovs

Uhm forloren hare – bringer gode barndomsminder frem i mig. Husker dog ikke at min far hældte en opbagtsovs ved farsstegen.

Det gjorde jeg med denne udgave af forloren hare. Da stegen var færdig stegt blev sovsen hældt fra og kogt op med lidt piskefløde og smagt til med blåskimmelost, tranebær, salt og peber. Da jeg ikke kunne skaffe friske tyttebær udblødte jeg lidt tørrede tranebær. Resultatet blev godt. Tilbehøret var kogte kartofler og ovnbagte gulerøder som var marineret med æblemost, eddike, brun farin, olie basilikum, salt og peber. De smagte bare af mere.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


× 9 = ni

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>