Penne med artiskok, oliven og ansjoser

Sidste uge var fuld af mødeaktivitet og festivas, så Jesper lavede faktisk mad hele tre gange. Det er godt nok længe siden, det er sket.

Nu er jeg tilbage, og skulle lave en dejlig ret med italiensk inspiration. Da jeg ikke tidligere har kastet mig over artiskok, og ville være sikker på at gøre det rigtigt, så jeg følgende YouTube indlæg www.youtube.com/watch?v=VQ5fOCgo5QE Det gav en ide om, hvor meget af artiskokken, jeg skulle bruge. Meyer skriver ikke, at det kan være en fordel at gnide artiskokkødet med citron, så den ikke ilter og bliver brun. Den idé tog jeg til mig fra indlægget på YouTube.

Retten er nem at lave og smager dejligt. Dog skal det siges, at jeg undlod ansjosfileter, da ingen i huset er begejstret for de små salte fisk. Som tilbehør lavede jeg croutoner med parmesansmør, hvilket passede rigtig godt til retten. Da retten skulle regnes for et aftensmåltid, blev der også stegt et par koteletter. Alt i alt et skønt måltid.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


5 + = elve

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>