Pasta med frisk tomatsovs

Efter en ekstra lang arbejdsdag og en smule jetlag, var der bare ikke tid og rum til at lave hjemmelavet pasta. Der er bare nogle kampe man må vælge ikke at kæmpe. Derimod havde jeg plukket de skønneste tomater i haven ikke cocktailtomater,som opskriften kalder på, men en sort jeg ikke lige husker navnet på. Tomaterne kom i en gryde med rosmarinkviste, løg, hvidløg, salt og peber, samt olivenolie og vand. Det hele kogte under låg, til tomaterne faldt sammen, Det tog ca. 20 minutter. Nu skulle rosmarinkvistene fiskes op og sovsen koges igennem yderligere 5 minutter, hvorefter den fik en tur med stavblenderen.

Wauh, pasta, tomatsovs, parmesan og et drys persille, ja sÃ¥ behøvede jeg ikke mere. Det skulle da lige være den rest hvidvin ,veninderne lod tilbage i aftes…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


fem − = 2

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>