Nye sommer rødbeder med hytteost og estragon

HURRA HURRA HURRA, tænke sig, i dag er det et halvt år siden jeg startede med at almanaksnakke. Èn af mine kolleger mente, at jeg derfor burde evaluere mit lille projekt.
- Hvis jeg skal evaluere på fremmødet af familiemedlemmer til ½ årsdagen, går det rigtig skidt. Det er kun mig, der er hjemme.
- Hvis jeg skal evaluere på, hvor mange nye kød og fisketyper vi har smagt siden nytår, går det godt!
- Hvis jeg skal evaluere pÃ¥, spændende det stadig er at lave mad, gÃ¥r det mega godt….

Hvordan evaluere man det sidste halve ̴r Рser an endnu et ̴r!

Man skulle tro Meyer havde en tanke med at lave rødbeder og hytteost. Det mÃ¥ da være for at fejre ½ Ã¥rs dagen med de rød/hvide farver… Efter en noget travl dag pÃ¥ arbejde havde jeg ikke lyst til at give mig i kast med fiskesuppen, nÃ¥r det kun var mig, der skulle spise den. Det blev derfor kun til rødbeder med hytteost. Da jeg ikke kunne finde nogle nye rødbeder, kogte jeg nogle gamle og delte dem i mindre stykker før jeg marinerede dem i frugteddike, rapsolie, honning, salt og peber.
Ved serveringen toppede jeg med en skefuld hytteost og dryssede tørret estragon over. Det burde have været frisk estragon – men sÃ¥dan er der sÃ¥ meget.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


seks + 1 =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>