Tærte med spinat, hasselnødder og hytteost

Vi lavede morgendagens tærte, idet jeg ikke havde overskud til at lave kalveleverpostej. Jeg er også fuld overbevist om, at det ikke havde været nok som middagsret i dag.

I morgen skal vi så have den tagine af lam, som jeg skulle have lavet i fredags. Sådan tillader jeg mig ind i mellem at bytte lidt rundt i retterne.

Butterdejen blev købt fersk i Kvickly. Det er længe siden, jeg har set frossen butterdej i fryseren. I stedet for frisk spinat, optøede jeg to poser frossen spinat, som jeg trykkede væden ud af. Spinaten blev fordelt på den rå tærtebund. Nu skulle æg, hytteost og mælk røres sammen og blandet med hakket hvidløg, nøddekerner og krydderier. Æggemassen blev hældt over spinaten og drysset med en rest ristet bacontern. Tærten blev bagt i ovnen 30 minutter. Tærten var mættende  og velsmagende.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


otte + = 9

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>