Rugsalat med agurk, melon, løvstikke og muslinger

Fredag opdagede jeg troede til min gru, at min blog var blevet hacket. Lørdag viste det sig at one.com blot var ved at lave en opdatering. Jeg kan dog stadig ikke komme ind, som jeg plejede. Aner ikke hvad jeg skulle gøre, hvis ikke Jesper var skrap til at se muligheder.

Fredag.

Børnene fik fiskefad mens jeg var nødt til at prøve onsdagens rugsalat. Den er enkel og simpel at gå til. Specielt når man som jeg blot åbnede et pakke muslinger, som jeg havde på køl.

Rugkernerne kogte ca. 20 minutter, hvorefter de trak i kogevandet. Overskydende vand kunne nu hældes fra, og kernerne blev smagt til med æbleeddike, rapsolie, salt og peber. Melon og agurk i tern blev vendt i kernerne hvorefter muslingerne også kom i. Salaten blev smagt til med hakket løvstikke og honning. I ualmindelig frisk sommer salat.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


en + = 5

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>