Grillspyd med lam, løg, tomater og sennep

Jeg er nok klar over at det er søndag i dag, og alligevel er jeg gÃ¥et tilbage til fredagens aftensmenu. Vejret har bare været sÃ¥ meget til at tænde op for grillen – derfor grillspyd.

Normalt forbinder jeg ikke lam med sennep, men da opskriften lød på marinade af sennep, æbleeddike, salt og peber, fik kødet lov til at hygge sig deri nogle timer. Siden blev de sat på grillspyd skiftevis med cocktailtomater og løg og grillet et par minutter på hver side.

Salaten bestod af blandt andet af 2 håndfulde nye bøgeblade, 1 håndfuld små mælkebøtteblade. Alt godt fra haven. Nu kan jeg så sige, at jeg holder mælkebøtter, for at kunne servere Meyer-salater!!! Det smagte faktisk meget godt vendt i en olie/eddike dressing. For børnenes skyld var der herforuden både kartofler og flutes.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


7 + otte =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>