Stegt smelt med flødestuvede agurker og dildolie

Fiskehandleren havde ikke fået smelt med i vognen. Meyer skriver at man kan bruge sild i stedet, hvilket jeg gjorde. Sild skal blot stege 2-3 minutter længere end smelt.

Smelt dufter stærkt af agurk, hvorfor mange kalder den “agurkefisken”. Umiddelbart tænker jeg, at det er derfor Meyer vil servere flødestuvede agurker til. Personligt foretrækker jeg klart rÃ¥ eller syltede agurker. Flødestuvede bliver ikke et hit hos os. Vi valgte at servere en perlespelt salat a la den fra uge 7. Persillen blev blot udskiftet med dild og æble og persilleroden undladt. Det passede faktisk rigtig fint sammen med silden.

En af de fede ting med at lave mad efter Almanakken er klart, at vi hyppigere får lavet fisk. Jesper var helt begejstret over at få en stegt sild til aften.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


tre × 1 =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>