Garganelli med ramsløg, forårssvampe og friskost

Det var egentligt først, da jeg læste opskriften igennem i dag, jeg kom til at se, det ikke kunne regnes for en middagsret. Jeg suste ud og købte en kylling og tilberedte ud over garganellien den helstegte kylling med krydderurter, som skal tilberedes i uge 19.

Garganelli er en pasta type, som umiddelbart fås i Kvickly. Valget faldt i stedet på en frisk blandet båndpasta. Det virkede godt sammen med svampene. Meyer ligger op til, at der skulle bruges morkler og bøgehatte. Udvalget var ikke så spændende i Kvickly, hvorfor det blev blot blev til champignon, og det var altså fint nok. I stedet for de ramsløgblade jeg endnu ikke har plukket, brugte jeg purløg blandet med lidt hvidløg. Retten kan serveres som forret eller som mellemret i en større menu. I dag blev den brugt som tilbehør sammen med kylling og asparges-fennikel-råkost til uge 18. En let salat med smag som passede både til min garganelli og kyllingen.

Det er herligt at mærke at madlavningen bliver lettere jo varmere det bliver. Retterne emmer af forår og nyt liv. Herligt!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


2 + en =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>