Lammebov i ovn med kartofler og ramsløg/hvidløg

Ovnstegt lammesteg, og duften af stegt lam, fÃ¥r altid Jesper og jeg til at tænke pÃ¥ Mongoliet. Hvor har vi tilberedt mange lammekøller pÃ¥ kartofler, mens vi boede i UlannBaatar. Og denne lammebov var smagte ligesom den plejer. Lammet skulle steges pÃ¥ en rest over kartoflerne. Personligt kan jeg bedst lide at stege lammestegen for sig selv, sÃ¥ kartoflerne ikke bliver sÃ¥ fede af lammefedtet – men det er jo en smagsag.

Mens lammeboven var i ovnen hvilede dejen til cookies med chokolade, som jeg skulle have bagt i går. Opskriften skulle give ni cookies. Der må være tale om mega store cookies. Hver af mine småkager blev lavet af 30 g dej, og havde en diameter på cirka 12 cm. Der blev 33 småkager ud af opskriften, og de måtte ikke være meget større, hvis man skulle finde på at spørge mig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


8 × seks =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>