Chop suey med kylling

Til en familie på to voksne og to børn er rækker opskriften ikke langt. Det til trods for, at jeg havde tilsat 150 g mere kylling. Til gengæld lå rejerne ved en forglemmelse stadig i fryseren, da jeg skulle bruge dem. Enten smager retten bare for godt, eller også er der bare ikke nok!

Retten er enkel at gå til og der er utallige variationer, hvorpå man kan tilberede retten. Grøntsagerne kan erstattes af andre og kyllingen kan erstattes med svinekød. Det er bare med at prøve af og finde sin favorit.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


× otte = 24

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>