Braiserede kalvekæber med korn

Kalvekæberne blev skiftet ud med svinekæber, da slagteren ikke kunne nå at have kalvekæber klar til mig. Fredag uge 43 står den på svinekæber med øl og blommeeddike. Opskriften er ikke så anderledes fra svinekæberne, udover at stegetiden på svinekæber 1½-2 timer frem for kalvekæbernes 2-2½ timer. Valget blev derfor at bruge dagens opskrift, og det var bestemt ikke et dårligt valg.

Kæberne blev pudset af og tørret inden de blev brunet i stegegryden. Selleri, gulerødder og løg i tern blev tilsat og brunet med før tomatpuré, rosmarin, øl, æbleeddike og  bouillon blev tilsat og kogte op og skummet af. Stegegryden med låg kom i ovnen 1½ time ved 160 grader.

Da tiden var gået, fiskede jeg kødet op, blendede grønsagerne i skyen, hvorefter kødet blev lagt tilbage. Imens kogte jeg perlebyg, rev lidt ost, hakkede persille og voila middagen kunne serveres.

Som dessert skulle vi have sød græskartærte mede pekannødder. Vi havde ikke cremefraiche men vi kan alle skrive under på at nougat is passer rigtig godt til tærten.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


otte − = 2

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>