Bagt slethvar og kartoffelsalat med skvalderkål og skalotteløg samt kogte porrer med vinaigrette af persille og æbleeddike

Livet er en morgengave, sjælen er et pilgrimskor.             
Der står krokus i min have, ingen skvalderkål hos mor.                    Derfor har jeg byttet kålen med en dusk persille blad                               og jeg tænker, du bemærker, jeg har digtet dette kvad.

Slethvar i dag er erstattet af rødspættefilet, og som ovenstående digt bedyrer, er skvalderkålen udskiftet med bladpersille.

Det var min fiskehandler, som fortalte at jeg kunne erstatte slethvar med rødspættefilet, hvilket også Arla skriver under én af deres opskrifter. De fik dog 20 min i ovnen frem for de 10-12 minutter som opskriften lyder. Kartoffelsalaten og porrerretten passede fint til fiskene. Det var et let måltid, som indgav en smule sommerstemning. Personligt var jeg vild med den vinaigrette af persille, som de kogte porrer blev vendt i. Det er interessant, som ens smagsløg kan vende sig til nye smagsvarianter.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Bagt slethvar og kartoffelsalat med skvalderkål og skalotteløg samt kogte porrer med vinaigrette af persille og æbleeddike

  1. Pingback: Pet shipping in Sri Lanka

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


9 − tre =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>