Stegte kyllingeoverlår stegt som kalkunoverlår med kålrabi og julesalat

Det smertede Jesper dybt, da han sÃ¥ mig blande sennep, honning, æbleeddike, salvie, havsalt og peber med en Pauliner øl – men efter at have fortæret middagen tilkendegiver han, at det var det værd. Han er nu ogsÃ¥ nem nok at sætte til bords.

Ellers bestod dagens udfordring i at skaffe kalkunoverlår. Jeg har i ugens løb forhørt mig flere steder uden succes, så vi endte med at få kyllingeoverlår, som blev marineret i ovenstående blanding.

Hvis man er bosidende i Århus, skal man tage i Bazar Vest, hvis man har lyst til at lave kålrabi med julesalat og appelsin. Det er det eneste sted, jeg er stødt på denne roe. Jeg stiftede bekendtskab med kålrabien i årets første uge, hvor jeg ikke tidligere havde stødt på den. Kålrabien skulle skæres i små tern på 1 x 1 cm og koges i 3-4 min. Efter vandet var hældt fra, kom de varme kålrabi i en skål, hvor en marinade af cidereddike, rapsolie, honning, havsalt og peber blev hældt over. Julesalaten blev snittet fint og appelsinerne fileteret. Det hele blev blandet sammen til endnu en smuk solgul salat og serveret med kyllingeoverlår, resterne af quinuasalaten fra i går samt et par lune boller. Velbekomme!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


otte − = 0

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>