Bagt laks med quinua med mango, chili og koriander

Normalt er jeg mest til pandestegt og grillstegt laks. I dag skulle laksen marineres og ovnsteges – det var nu heller ikke sÃ¥ ringe end da. Citroner, hvidløg, mynte, koriander og spidskommen, viser sig at give en udsøgt fornyelse af laksen. Desværre havde jeg ikke fÃ¥et købt koriander og brugte kun lidt stødt koriander, hvilket ikke kunne erstatte den friske krydderurt.

Salaten med quinua var et frisk alternativ til ris, hvedekerner med mere. Jeg kunne ikke undgå at blive forårsglad over at se solgule mangoskiver sammen med skiver af gulerødder, finthakket rød chili blandet op med de kogte quinuafrø. Desværre var jeg også her nødt til at krydre med stødt koriander, som så langt fra leverede det rigtige resultat. Smagen var god, men hvor ville korianderens grønne farve bare have fuldendt værket.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


+ seks = 12

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>