Spaghetti med ragout bolognese

På et tidspunkt da Johannes og Noomi var lidt trætte af Meyer mad, bladrede jeg i Almanakken og forkyndte, at der snart ville komme en lidt mere velkendt ret på bordet; spaghetti med ragout bolognese. 

Ak og ve, hvor kan man blive skuffet, hvis man er vandt til én opfattelse af, hvordan spaghetti bolognese skal smage. Og Meyers bolognese smagte altsÃ¥ ikke, som den plejer… og nu taler jeg ud fra børnehøjde. Nu er det nok ogsÃ¥ sÃ¥dan, at min bolognese er meget pÃ¥ slum, men én ting er sikkert, der kommer altid en dÃ¥se flÃ¥ede tomater i. Den var erstattet af lidt rødvin i Meyers udgave.

Da jeg til trods for en pæn kogetid for svag plus, ikke fik ragouten til at koge ind til en tæt sovs,  jævnede jeg den lidt. Det sidste hvedemel var desværre blevet brugt til en kage til Noomi’s klasse her til morgen, sÃ¥ jeg mÃ¥tte ty til at jævne med maizenamel. Smagen var god, men som børnene vil jeg nok ogsÃ¥ sige, at den ikke hverken smagte eller sÃ¥ ud som den plejer…

Til gengæld gik det op for os sent i aftes, at vi ikke havde tænkt pÃ¥ noget, som Noomi kunne dele ud i klassen i dag. Jeg kom til at love at stÃ¥ op og bage – men havde vi nu at bage af? Havde lige mel, kærnemælk og æg nok til Meyers krydderkage fra uge 3, dog uden dadler og pyntet med lidt hvid chokolade og et drys smarties. Kagen blev leveret i det første frikvarter. SÃ¥ kunne forældrene ogsÃ¥ vinge den opgave af! Og kagen blev spist pÃ¥ nær 4 stykker – sÃ¥ noget lykkedes – ogsÃ¥ i dag!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


× 1 = fem

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>