Oksesteg stegt som vildt med hasselbackkartofler og skinkestang a la Noomi

Lykken er at komme hjem efter en skøn lang dag i med Aglow kvinder og mænd i Kolding til en veltilberedt aftensmad. Jesper havde lavet aftensmad – og nej det var ikke svinekam! Jesper havde fulgt Almanakken og stegt oksesteg som vildt. Alt var gÃ¥et godt, lige indtil jeg kom hjem. Nu havde Jesper ikke læst forordet om, at Meyer ikke betragtede sig selv som pædagagoisk i Almanakken, og derfor ikke skrev tænd ovnen etc. Første spørgsmÃ¥l, jeg blev mødt af, da jeg kom hjem, var: har vi maizenamel? Jeg kom hjem midt i tilberedelsen af sovsen. Jesper havde valgt at jævne sovsen frem for at blende grøntsagerne med skyen. I opskriften stÃ¥r blot ikke at sovsen skal have et opkog efter tilsætning af jævningen, hvorfor den sÃ¥ lidt tynd ud. Jeg tog over og smagte sovsen til. Det var sÃ¥ ogsÃ¥ det eneste jeg gjorde ved dagens middag ud over at spise den. Og den fik flotte karakter af mig. Jeg holder meget af hasselbackkartofler og de var velkrydrede. Stegen kunne mÃ¥ske have taget en smule mere krydderi.

Oksestegen var mør og lækker, men en smule for fed i min smag. Den var da også krøbet en del.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


− 2 = tre

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>