Lammekebab med vinterkålslaw

Farsen var nem og enkel at gå til. En anden gang vil jeg vælge at bruge flere krydderier. I stedet for at stikke farsen på træspyd for at grille dem, blev de stegt i lidt margarine på stegepanden. Vinterkålslaw var frisk tilbehør til lammekebab. Jeg kunne dog godt have tænkt mig en stærkere smag fra de varme himmelstøj. På den anden side må det siges at være en fin måde at kombinere det nordiske køkken med lammekebab. Da jeg samtidig med madlavningen havde fuld gang i at bage boller til på søndag og andre ting, lavede jeg chapati og kogte ris som tilbehør.

Chapati lavede jeg lidt på slum, den står ikke i Almanak. Ca. 1-1½ dl vand blev hældt i en skål og tilsat lidt salt. Herefter hældte jeg mel i til dejen var blød og smidig, nok ca. 200 g, måtte prøve mig frem.  Nu varmede jeg panden og smurte den let med lidt olie. Dejen blev delt i kugler som blev rullet flade og bagt en af gangen på den varme pande.

Alt i alt et let fredagsmåltid.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


8 − = tre

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>