Samosa med spinat og kartoffel og spinatsalat med tørret frugt, chilli og sprødt rugbrød

Det er nu stenbidereden kommer ind til kysten, og vi spiser stenbiderrogn, står der i indledningen til dagens tekst. Jeg undres! Stenbiderrogn var da allerede på menuen i uge 5, og vi har spist det nogle gange siden!

Smagen af samosa smagte som Indien. En skam det er en smule tidskrævende at lave. Igen i dag drillede dejen. Den fik både mere vand og olie end opskriften siger, før jeg fandt den smidig nok.

Spinatsalaten smagte skønt og friskt. Den smager blot så langt fra Indien, som det næsten kan være muligt.

Midt i forberedelserne til samosaerne blev jeg i tvivl om, om der nu var mad nok. Jeg fik derfor lavet den kartoffelæggekage med røget spæk, som står som frokostret til i morgen. De 35 g spæk blev dog udskiftet med 200 g bacon. Jeg har tidligere skrevet, at bacon synes at kunne krydre de fleste retter. Børnene syntes bedst om kartoffelæggekagen, idet samosaerne var en anelse for krydrede til dem.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


− 1 = en

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>